Graikinių riešutų paštetas

Štai Graikinių riešutų pašteto receptas:

Ingredientai:

  • 2 puodeliai Graikinių riešutų
  • 1/4 puodelio alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 2 skiltelės česnako
  • 1/4 šaukštelio druskos
  • 1/4 šaukštelio juodosios pipirės

Instrukcijos:

  1. Pirmiausia, supilkite Graikinius riešutus į maisto procesorių ir perdirbkite juos, kol susidarys glotnus ir kremastas skystis.
  2. Į riešutų masę supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sulčias. Toliau trinkite maisto procesorių, kol visi ingredientai bus gerai sumaišyti ir susimaišę.
  3. Supjaustykite česnako skiltelės ir įmaišykite jas į riešutų masę.
  4. Pabarstykite druska ir juodąja pipirėmis ir sumaišykite viską gerai.
  5. Pateikite paštetą kaip užkandį ant duonos arba sausainių.

Graikinių riešutų paštetas gali būti laikomas šaldytuve uždarytoje talpykloje iki 5 dienų. Rekomenduojama jį pasmaugti prieš pat patiekiant. Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *