Site icon Ūkio gidas

Graikinių riešutų paštetas

Štai Graikinių riešutų pašteto receptas:

Ingredientai:

Instrukcijos:

  1. Pirmiausia, supilkite Graikinius riešutus į maisto procesorių ir perdirbkite juos, kol susidarys glotnus ir kremastas skystis.
  2. Į riešutų masę supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sulčias. Toliau trinkite maisto procesorių, kol visi ingredientai bus gerai sumaišyti ir susimaišę.
  3. Supjaustykite česnako skiltelės ir įmaišykite jas į riešutų masę.
  4. Pabarstykite druska ir juodąja pipirėmis ir sumaišykite viską gerai.
  5. Pateikite paštetą kaip užkandį ant duonos arba sausainių.

Graikinių riešutų paštetas gali būti laikomas šaldytuve uždarytoje talpykloje iki 5 dienų. Rekomenduojama jį pasmaugti prieš pat patiekiant. Skanaus!

Exit mobile version