Site icon Ūkio gidas

Graikinių riešutų padažas

Štai receptas, kaip pasigaminti skanų Graikinių riešutų padažą:

Ingredientai:

Instrukcijos:

  1. Supilkite Graikinius riešutus į maisto procesorių ir perdirbkite juos, kol susidarys glotnus ir kremastas skystis.
  2. Į riešutų masę supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sulčias. Toliau trinkite maisto procesorių, kol visi ingredientai bus gerai sumaišyti ir susimaišę.
  3. Supjaustykite česnako skiltelę ir įmaišykite ją į riešutų masę.
  4. Pabarstykite druska ir juodąja pipirėmis ir sumaišykite viską gerai.
  5. Padažą galite skrudinti daržovėms arba naudoti kaip padažą ant salotų ar kitų patiekalų.

Graikinių riešutų padažas gali būti laikomas šaldytuve uždarytoje talpykloje iki 5 dienų. Skanaus!

Exit mobile version